Marineschepen.nl
 
   
 

Te koop: 'In het diepste geheim'


Laatst aangepast: 21-11-2017

Sinds 21 juni 2017 is het boek 'In het diepste geheim' te koop via internet en boekhandels. Ook was het te koop tijdens de Marinedagen in Den Helder.

schepen
Een Bruna met nog slechts n exemplaar van 'In het diepste geheim'. (Foto: collectie Jaime Karremann)

Boekhandels en webshops
Het boek ligt in vele boekhandels door het hele land. In het diepste geheim is uiteraard ook te bestellen via diverse webshops zoals Bol.com, maar ook Ako.nl en uiteraard Bruna.nl.

Het boek is eveneens via de speciale webwinkel van het boek Marineschepen.shop te bestellen.

Boekhandels die het boek willen opnemen in het assortiment kunnen exemplaren via het Centraal Boekhuis, incl. de standaard boekhandelskorting, bestellen. Neem voor vragen of de leaflet met informatie over onder andere promotie, contact op met

De verkoopprijs van het boek is 17,95 euro, het ISBN van de tweede druk is: 9789082699517 (van de eerste druk: 9789082699500).

In het diepste geheim
Vele boeken zijn gesigneerd over de toonbank gegaan tijdens de renie van de Onderzeedienst op 21 juni. (Foto: Sjoerd Hilckmann/ MCD)

Hoog in de lijstjes
In het diepste geheim kwam op 21 juni uit en was een week later al zo'n 2500 keer over de (virtuele) toonbank gegaan, inmiddels is het boek zo'n 4.000 keer verkocht. Een deel daarvan werd buiten de boekhandels om rechtstreeks verkocht op de Marinedagen, desondanks scoorde 'In het diepste geheim' gelijk goed in de bestseller-lijstjes. Op Bruna.nl en Bol.com stond het boek in week 25 in de hogere regionen (varierend van 7 t/m 30) van de Top 100 bestverkochte boeken. Bij Bol.com staat het op de 3e plaats van de bestverkochte politieke/ geschiedenisboeken.

In de Bestseller Top 60 van 1 juli was 'In het diepste geheim' de nieuwe binnenkomer op plaats 24 en op 6 in de Non-fictie Top 10.


Voorbeeldpagina's uit het boek, dat behalve veel nieuwe informatie ook een aantal foto's bevat. Het boek beschrijft meer dan 10 nooit eerder beschreven geheime Nederlandse operaties, maar ook komt het leven aan boord kort aan bod.

Van In het diepste geheim is een inkijkexemplaar beschikbaar. De eerste tien pagina's zijn hier te downloaden.


Nieuwsbrief
Als eerste meer weten over het boek? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief van 'In het diepste geheim'. De gegevens worden niet gedeeld met derden, zij worden in een beveiligde omgeving opgeslagen van het Nederlandse bedrijf Laposta. Afmelden kan op ieder moment middels een link in de nieuwsbrief.


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
In het diepste geheim

Gerelateerde artikelen