Nieuwe marinesite moet technici enthousiasmeren

Bookmark and Share
Bericht geplaatst: 09-02-2010

De Koninklijke Marine heeft deze week een nieuwe website gelanceerd. Ditmaal een website speciaal om technici te werven: techniekbijdemarine.nl. Deze website laat de techniek aan boord van een LCF zien, doormiddel van een film van vijf minuten. De film wordt op "technische hoogtepunten" steeds onderbroken door een pauze, waar de bezoeker weer meer informatie kan vinden over de bewuste machine.

Aanval op LCF
Adviseur arbeidsmarktcommunicatie Kris Manders: “Technische jongeren overwegen de marine pas als werkgever vanaf het moment dat ze de unieke en hightech marinetechniek zelf hebben ervaren. Daarom hebben we besloten jongeren te confronteren met marinetechniek en dan op zo’n manier dat je er alleen maar van onder de indruk kunt zijn.” Om dat te bereiken is gekozen voor een film waarin een LCF wordt aangevallen door twee vijandelijke raketten. Technische systemen komen er aan te pas om het gevaar af te wenden.Techniek bij de marine
De techniekcampagne is deze week te zien op TV en op meerdere plaatsen in het land in outdoor media. De website sluit natuurlijk af met een wervingsboodschap over stages en opleidingsmogelijkheden voor technici.

De website biedt vrij veel technische informatie over systemen en is zeker de moeite waard om te bekijken. Niet alleen voor technici, maar voor marinegeďnteresseerden in het algemeen.

Techniekbijdemarine
In de film wordt een LCF aangevallen met twee raketten.

thales smart-l
Insight information over techniek.


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
De Zeven ProvinciënReclame