Marine jongerenclub SUBS lanceert nieuwe website

Bookmark and Share
Bericht geplaatst: 02-03-2010

SUBS, de jongerenclub van de Koninklijke Marine, heeft dinsdag 2 maart haar nieuwe website gelanceerd. Met spectaculaire filmpjes, foto's, artikelen en blogs, stapt de bezoeker online de jongerenwereld van de marine in. Ook kunnen de leden op www.subs.nl een eigen profiel aanmaken, contact houden met hun 'buddies' of meepraten op het forum.

De nieuwe website is heel anders van opzet dan de gemiddelde site. Subs.nl maakt gebruik van websites als Youtube, Blogger en Flickr voor de vele foto's, films en artikelen op de site. Maar vooral de navigatie is opvallend. Deze geschiedt middels de een rij interactieve thumbnails boven in beeld. Zeker in het begin is dit puzzelen, maar de methode biedt wel meer ruimte voor inhoud op de site - en dat is nu precies het belangrijkste voordeel vergeleken met de oude website.

diep in de materie op marineschepen.nl

De eerste website van de jongerenclub stamt uit 2005 en was sterk verouderd. De SUBS-leden gebruikten dit medium vooral om met elkaar te praten over de marine of om informatie te zoeken over het maritiem krijgsmachtdeel.Tien jaar geleden werd de jongerenclub opgericht voor scholieren tussen de 12 en 17 jaar met interesse voor de marine. Sindsdien sloten 8.000 jongeren zich aan. Zij ontvangen vier keer paar jaar het SUBS-magazine, met daarin verhalen over de marine, interviews met medewerkers en verslagen van missies. Ook kunnen de leden deelnemen aan het jaarlijkse SUBS activiteitenkamp.

subs website
De nieuwe website van SUBS.
Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
SUBS bestaat 10 jaarReclame