Webshop open: pre-order het boek 'In het diepste geheim'Door: Jaime Karremann
Bericht geplaatst: 26-05-2017 | Laatst aangepast: 26-05-2017


Het boek 'In het diepste geheim' dat op 21 juni 2017 zal verschijnen is nu te reserveren via de splinternieuwe webshop Marineschepen.shop. 'In het diepste geheim', geschreven door Jaime Karremann, gaat over geheime Nederlandse inlichtingenoperaties die onderzeeboten tijdens de Koude Oorlog uitvoerden.webshop marineschepen
De splinternieuwe online winkel: Marineschepen.shop.

Over 26 dagen verschijnt In het diepste geheim, maar het boek is nu al te bestellen. De prijs: 17,95 (excl. verzendkosten). Dat kan via Marineschepen.shop, maar ook via andere webwinkels. Van Bol.com tot Paagman.nl, via vrijwel alle online boekhandels is het boek al te reserveren.De afgelopen dagen hebben echter meerdere boekhandels exemplaren besteld voor in hun 'winkels van steen'. Dat is natuurlijk het mooiste. Vanaf 21 juni ligt het boek in boekhandels van Den Helder tot Zeeuws-Vlaanderen, waaronder in de grootste boekhandel van Amsterdam: Scheltema. Erg leuk was ook het enthousiasme van boekhandel Athenaeum te Amsterdam, een van de bekendste van Nederland. Hopelijk volgen er snel meer!

Op 21 juni zal het boek overigens ook te verkrijgen zijn op de renie van de Onderzeedienst in Den Helder.

boekhandel Athenaeum
In het diepste geheim ligt vanaf 21 juni ook in n van de bekendste boekhandels van Nederland.

Zes onderzeeboten, tientallen geheime operaties
In het diepste geheim beschrijft voor het eerst de zeer geheime Nederlandse onderzeeoperaties uitgebreid en gedetailleerd. Aan de hand van interviews en archiefonderzoek onthult Jaime Karremann hoe de Nederlandse onderzeeboten van de ijskoude Noordelijke IJszee tot het ondiepe zeegebied bij Egypte onopgemerkt Sovjetschepen achtervolgden, fotografeerden, afluisterden en soms tot op een meter naderden.

Het boek beslaat 254 pagina's, met twee kaarten en een tiental foto's waarvan de meerderheid nooit eerder gepubliceerd is.

Meer weten? Kijk dan op de pagina over het boek en schrijf je in voor de nieuwsbrief.comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Boekpagina