Winactie: maak kans op kaarten voor de film 'Midway'


Door: Jaime Karremann
Bericht geplaatst: 08-11-2019 | Laatst aangepast: 08-11-2019


Sinds donderdag 7 november draait de film 'Midway', over de zeeslag tijdens de Tweede Wereldoorlog, in de bioscopen. Wat nog mooier is, is dat filmdistributeur Dutch FilmWorks kaarten beschikbaar gesteld heeft aan Marineschepen.nl voor een winactie.

Midway
(Bron: Dutch FilmWorks)

Na (o.a.) Pearl Harbor, de Slag in de Javazee en de Slag in de Koraalzee, vochten de Japanse en Amerikaanse strijdkrachten in juni 1942 opnieuw om de hegemonie in de Pacific. Japan wilde het strategisch gelegen eiland Midway bezetten, maar de Amerikanen voorzagen dat. Een hevige strijd tussen drie Amerikaanse en vier Japanse vliegkampschepen volgde. Vele boeken werden over de strijd geschreven (waarvan 'Shattered sword' van Parshall en Tully een aanrader is) en in de jaren '70 verscheen de speelfilm 'Midway'. Sinds afgelopen donderdag is de zeeslag opnieuw te zien op het witte doek.

Marineschepen.nl mag in totaal zes bioscoopkaartjes weggeven (drie setjes van twee). Premium-leden kunnen deze kaartjes winnen door deel te nemen aan de 'Midway' (de film) quiz! Let wel, minimaal vijf vragen moeten goed beantwoord worden, wil je kans kunnen maken op een van de drie prijzen.Meedoen kan nog tot en met dinsdag 12 november 2019. Om 0900 uur die dag sluit de inschrijving, winnaars krijgen diezelfde dag nog bericht. De kaartjes worden dan door Marineschepen.nl opgestuurd.

Nog geen premium-lid? Je kan lid worden voor 4,99 per maand (maandelijks opzegbaar).comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Slag bij Midway