Marineschepen.nl
 
   
 

Bedrijfspagina op Marineschepen.nl: 159,- per maandMarineschepen.nl introduceert bedrijfspagina's voor bedrijven uit de marine-industrie en kennisinstituten. Bedrijven kunnen er vertellen wat bijvoorbeeld hun rol is in de marinebouw, maar kunnen zich er ook presenteren als werkgever. Op de eigen bedrijfspagina is er ruimte voor contactgegevens, links naar artikelen op Marineschepen.nl, links naar vacatures, foto's, video, etc. Ook zijn regelmatige updates mogelijk.

Bedrijfspagina
De bedrijfspagina is een spin in het web van de pagina's waar het bedrijf of een product genoemd wordt.De bedrijfspagina's zijn te benaderen vanaf iedere pagina van Marineschepen.nl. Klik in het menu boven in beeld op 'bedrijven'.

Van organisaties met een bedrijfspagina op Marineschepen.nl wordt (tijdelijk kosteloos inbegrepen) behalve een link naar de bedrijfspagina op scheepspagina's waar zij aan hebben bijgedragen het logo getoond onder het kopje 'bedrijven'. logo
Op scheepspagina's kunnen logo's worden toegevoegd onder het kopje 'bedrijven'. Deze logo's linken naar de bedrijfspagina.Groeiend publiek
Marineschepen.nl weet steeds meer bezoekers te trekken. Mensen werkzaam in de industrie, marinepersoneel, voormalig-marinepersoneel, Defensiepersoneel werkzaam bij de inkooporganisatie DMO, journalisten, politici (zie hier verwijzingen naar Marineschepen.nl in de Tweede Kamer). Deze site is daarom een perfect podium voor bedrijven om zich beter voor te stellen.

Gemiddeld 174.000 bezoeken, 83.000 unieke bezoekers en 296.000 paginavertoningen per maand (dec. 2021 - feb 2022).
Ook is het aantal volgers via Instagram (3.300), Twitter (9.300), LinkedIn (4.700) en Facebook (5.000) gestegen.

bezoeken marineschepen.nl
Het aantal bezoeken per jaar aan Marineschepen.nl blijft stijgen, in 2022 harder dan ooit. (Bron: Google Analytics)

Grote en kleine bedrijven kunnen zich presenteren
Bij marineschepen (van ontwerp tot sloop) zijn talloze organisaties betrokken. Een waar eco-systeem van grote en een heleboel kleinere organisaties, veel meer dan alleen de bekende scheepswerven. Voor al deze bedrijven is Marineschepen.nl een mooi platform om een breder publiek te vertellen en wat te laten zien over het bedrijf, de producten of diensten. De bedrijfspagina is een unieke kans om dit op een laagdrempelige manier over een langere tijd te doen.

Voorbeelden
Zie hier de bedrijfspagina's van:
Heinen & Hopman
Saab

Tarief
159 per maand (excl. BTW). Minimaal 3 maanden, daarna wordt de pagina automatisch verlengd. Opzegtermijn is 1 maand.

Tijdelijk inclusief: Logo's met links naar bedrijfspagina vanaf pagina's van schepen waar het bedrijf aan heeft meegewerkt.

Interesse? Meer weten?
Neem contact op via:

Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere manieren een merk of product onder de aandacht te brengen op Marineschepen.nl. Bijvoorbeeld met banners, een gesponsord artikel, etc.
Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen