Marineschepen.nl
 
   
 

Tien jaar marineschepen.nl

Bookmark and Share
Bericht geplaatst: 13-08-2011

Vandaag 13 augustus 2011 bestaat marineschepen.nl 10 jaar. Een mooi getal en alle reden om heel even stil te staan bij dit moment. Dat deze website 10 jaar zou bestaan, had niemand bij de oprichting vermoed. Al helemaal niet toen de website een aantal jaar geleden een stille tijd kende. Gelukkig is die periode achter de rug en zijn de bezoekersaantallen omhoog geschoten. Maar dit is slechts het begin.

marineschepen.nl
Marineschepen.nl in 2003

Toen op 13 augustus 2001 de URL marineschepen werd geregistreerd, stond er niet gelijk een uitgebreide website zoals we die nu kennen. Maar de behoefte aan informatie over marines en marineschepen wereldwijd was er wel; want binnen no-time stroomde de mailbox vol. Inmiddels heeft marineschepen.nl veel mooie content gemaakt, van nieuwsberichten tot eigen foto's en vooral veel informatie uit zeer veel bronnen. Dat allemaal wordt met een net iets andere insteek en met meer passie voor het onderwerp gebracht dan op veel andere websites. Natuurlijk schuwen we onze eigen mening niet, die vervolgens ook wordt geventileerd via ons Twitter-account @marineschepen. Uit de bezoekersaantallen blijkt dat veel mensen het aanbod van marineschepen.nl hebben kunnen waarderen; deze zijn immers gestegen tot zo'n 9.000 per maand.Zo heeft marineschepen.nl het maritiem-militaire domein de afgelopen jaren een beetje op de kaart kunnen zetten. Natuurlijk vooral met dank aan de positieve bezoekersaantallen; zonder jullie was dit niet vol te houden.
Zoals gezegd: dit is slechts het begin. Marineschepen.nl gaat verder. Natuurlijk gaan we verder met het uitbreiden en verbeteren van de content. Maar ook de lay-out zal worden aangepakt en marineschepen.nl is bezig met het ontwikkelen van leuke extra's voor op de website.Al met al betekent dit 10-jarig jubileum dat marineschepen.nl nog springlevend is en naar voren kijkt. We hopen dan ook dat we onze bezoekers nog heel lang kunnen blijven boeien en informeren. Voor nu: dank voor het bezoek en op naar de volgende 10 jaar!

Volg ons ook via Twitter: @marineschepen.


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Over ons