Marineschepen.nl
 
   
 

Over Marineschepen.nl

Jaime Karremann
Jaime Karremann in de flyco van Zr.Ms. Karel Doorman op de Noordzee. (Foto: zelfportret)

Marineschepen.nl: mensen, schepen, techniek, historie
Van een afstand lijken zeen en marineschepen grijs. Zij zijn echter buitengewoon kleurrijk, maar dat speelt zich af ver buiten ons zicht. De zee heeft ieder moment van de dag een andere kleur en het grijze staal van de schepen kleurt mee. Maar het is vooral de mens die de marinewereld zo interessant maakt en de marineschepen een ziel geeft.

Marineschepen.nl is geen opsomming van technische specificaties, maar vertelt het verhaal achter het staal. Het brengt kleur in het grijs.Diepgang en informatie
Marineschepen.nl brengt diepgang, voorziet lezers van achtergrondinformatie en publiceert unieke (niet geclassificeerde) informatie over nationale en internationale marine-onderwerpen. Over heden en verleden. Mens en techniek. Diepgang en kwaliteit gaan voor snelheid. Marineschepen.nl is niet altijd de eerste die het marinenieuws brengt, maar vaak wel de eerste die de achtergrond toelicht.

Met deze filosofie is Marineschepen.nl een unieke website geworden, die op marinevlak geen gelijke kent in binnen- en buitenland.

Marineschepen.nl in de media
Met enige regelmaat wordt Jaime Karremann, eigenaar van Marineschepen.nl, benaderd door journalisten met vragen naar aanleiding van actuele gebeurtenissen. Vaak resulteert dat in een gepubliceerde quote of interview voor op internet, televisie, radio of in de krant. Andere keren is interesse in Marineschepen.nl zelf.
Media-overzicht

285 duizend bezoeken per maand
Gemiddeld 285.000 bezoeken, 140.000 unieke bezoekers en 581.000 paginavertoningen per maand (jan - apr 2022).
Ook is het aantal volgers via LinkedIn (5.000), Instagram (3.500), Twitter (8.900) en Facebook (4.900) gestegen.

bezoeken marineschepen.nl
Het aantal bezoeken per jaar aan Marineschepen.nl sinds 2010 blijft stijgen, in 2022 harder dan ooit, en nadert (gebaseerd op bezoekersaantallen voorgaande jaren) dit jaar de drie miljoen. (Bron: Google Analytics)

Onafhankelijke website
Dit is geen site van de Koninklijke Marine, de Nederlandse defensie-industrie of andere belanghebbenden. Marineschepen.nl is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de site. De mening van Marineschepen.nl hoeft niet per se overeen te komen met de mening van de Koninklijke Marine, het Ministerie van Defensie of anderen.Politiek
Marineschepen.nl is geen politieke website en heeft op voorhand geen voorkeur voor een politieke partij.

Overname van foto's en artikelen
Op (o.a.) de foto's en artikelen die gemaakt zijn door Marineschepen.nl rust auteursrecht. Aan het gebruiken/ publiceren/ overnemen etc. van deze foto's en artikelen zijn (doorgaans) kosten verbonden en is toestemming per e-mail vereist. Neem contact op vr u de foto's, films of artikelen van Marineschepen.nl wilt gebruiken/ publiceren/ overnemen etc. via e-mail.

Een link plaatsen naar een artikel van Marineschepen.nl is altijd toegestaan.

Foto's die gemaakt zijn door andere fotografen waarvan de maker/ rechthebbende staat vermeld op deze website mogen ook alleen gebruikt/ gepubliceerd/ overgenomen etc. als de rechthebbende hier schriftelijk toestemming voor verleend heeft.

Adverteren
Bereik maandelijks duizenden personen die enige interesse hebben in maritieme en/ of militaire onderwerpen. Meer informatie over adverteren op Marineschepen.nl is hier te vinden.

Wie is Marineschepen.nl?
Marineschepen.nl is een handelsnaam van BWV Media. Eigenaar en hoofdredacteur: Jaime Karremann.

Jaime Karremann, Tobias Kappelle en Frederik van Lokeren schrijven de artikelen.

Henk Boomstra verzorgt sinds juni 2015 de cartoons op Marineschepen.nl

Saul Janssen houdt zich sinds augustus 2020 bezig met sales en Marleen levert een cruciale bijdrage op gebied van administratie en communicatie.

Fotografie (tenzij anders vermeld): Jaime Karremann.
Marineschepen.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 54573297.Marineschepen.nl

Contact

Over deze site

Adverteren

Doneren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

LinkedIn

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu


Gerelateerde artikelen
Marineschepen.nl in de media

Adverteren op deze website

Doneren

10 jaar Marineschepen.nl