Over Marineschepen.nl

Jaime Karremann
Jaime Karremann in de flyco van Zr.Ms. Karel Doorman op de Noordzee. (Foto: zelfportret)

Marineschepen.nl: mensen, schepen, techniek, historie
Van een afstand lijken zeen en marineschepen grijs. Zij zijn echter buitengewoon kleurrijk, maar dat speelt zich af ver buiten ons zicht. De zee heeft ieder moment van de dag een andere kleur en het grijze staal van de schepen kleurt mee. Maar het is vooral de mens die de marinewereld zo interessant maakt en de marineschepen een ziel geeft.

Marineschepen.nl is geen opsomming van technische specificaties, maar vertelt het verhaal achter het staal. Het brengt kleur in het grijs.Diepgang en informatie
Marineschepen.nl brengt diepgang, voorziet lezers van achtergrondinformatie en publiceert unieke (niet geclassificeerde) informatie over nationale en internationale marine-onderwerpen. Over heden en verleden. Mens en techniek. Diepgang en kwaliteit gaan voor snelheid. Marineschepen.nl is niet altijd de eerste die het marinenieuws brengt, maar vaak wel de eerste die de achtergrond toelicht.

Met deze filosofie is Marineschepen.nl een unieke website geworden, die op marinevlak geen gelijke kent in binnen- en buitenland.

RTL Z

Marineschepen.nl in de media
Met enige regelmaat wordt Jaime Karremann, eigenaar van Marineschepen.nl, benaderd door journalisten met vragen naar aanleiding van actuele gebeurtenissen. Vaak resulteert dat in een gepubliceerde quote of interview voor op internet, televisie, radio of in de krant. Andere keren is interesse in Marineschepen.nl zelf.
Media-overzicht

113 duizend bezoeken per maand
Het aantal bezoekers van Marineschepen.nl stijgt al jaren. Van juni 2017 t/m november 2017 trok Marineschepen.nl volgens AWstats gemiddeld 113.000 bezoeken per maand. Gemiddeld 245.000 maal per maand werd een pagina vertoond. Volgens Google Analytics ging het in dezelfde periode om respectievelijk 76.000 bezoeken en 156.000 pagina's per maand.
Marineschepen.nl is daarnaast actief op onder andere Twitter (ruim 5.400 volgers) en Facebook (ruim 4.300) in december 2017.

bezoekers marineschepen.nl
Het aantal bezoeken per jaar aan Marineschepen.nl sinds 2010, het aantal in 2017 is een prognose gemaakt in december 2017. (Bron: Google Analytics)

Onafhankelijke website
Dit is geen site van de Koninklijke Marine, de Nederlandse defensie-industrie of andere belanghebbenden. Marineschepen.nl is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de site. De mening van Marineschepen.nl hoeft niet per se overeen te komen met de mening van de Koninklijke Marine, het Ministerie van Defensie of anderen.Politiek
Marineschepen.nl is geen politieke website en heeft op voorhand geen voorkeur voor een politieke partij.

Overname van foto's en artikelen
Op (o.a.) de foto's en artikelen die gemaakt zijn door Marineschepen.nl rust auteursrecht. Aan het gebruiken/ publiceren/ overnemen etc. van deze foto's en artikelen zijn (doorgaans) kosten verbonden en is toestemming per e-mail vereist. Neem contact op vr u de foto's, films of artikelen van Marineschepen.nl wilt gebruiken/ publiceren/ overnemen etc. via e-mail.

Een link plaatsen naar een artikel van Marineschepen.nl is altijd toegestaan.

Foto's die gemaakt zijn door andere fotografen waarvan de maker/ rechthebbende staat vermeld op deze website mogen ook alleen gebruikt/ gepubliceerd/ overgenomen etc. als de rechthebbende hier schriftelijk toestemming voor verleend heeft.

Adverteren
Bereik maandelijks duizenden personen die enige interesse hebben in maritieme en/ of militaire onderwerpen. Meer informatie over adverteren op Marineschepen.nl vindt u hier.

Redactie
hoofdredacteur Marineschepen.nl
Marineschepen.nl is een handelsnaam van BWV Media. Eigenaar: Jaime Karremann.
Marineschepen.nl wordt zo nu en dan ondersteund door een klein aantal diverse auteurs die voor kortere of langere periode een bijdrage leveren of hebben geleverd.
Fotografie (tenzij anders vermeld): Jaime Karremann.
Marineschepen.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 54573297.


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu


Gerelateerde artikelen
Adverteren op deze website
10 jaar Marineschepen.nl