Marineschepen.nl
 
   
 

Adverteren op Marineschepen.nlAdverteer op de grootste Nederlandstalige marinewebsite en bereik dagelijks duizenden personen. Via deze website kunt u zeer gericht een specifieke doelgroep bereiken en op een creatieve manier uw boodschap overbrengen tegen een heel betaalbaar tarief.Banners vanaf €100,- per maand
Het adverteren middels banners op Marineschepen.nl is geschikt, dankzij bannertool Adbutler, voor kleine budgetten maar ook voor grote campagnes. Zie hier de tariefkaart.

Marineschepen.nl maakt gebruik van lazy load; banners worden alleen geladen (en geteld en afgerekend) als zij in beeld verschijnen.

Adverteerders kunnen kiezen voor hele specifieke perioden, een exact aantal vertoningen. Minimumbedrag voor advertenties is €100,-.

Vacatures vanaf €99,- voor 60 dagen
Dagelijks bezoeken duizenden personen Marineschepen.nl en misschien zit hier precies de man of vrouw tussen die perfect bij uw bedrijf past. De interesse in marine-onderwerpen is er in ieder geval, en misschien al in uw organisatie. Het enige wat we nog moeten doen is ze vertellen over die mooie vacature!

En dat kan voor €99,- per vacature (60 dagen plaatsing). Meer weten? Neem contact op met Marineschepen.nl.

Bedrijfspagina €159,- per maand
Het meest voor de hand ligt het plaatsen van banners. Er zijn echter talloze andere mogelijkheden, zoals een bedrijfspagina of een gesponsord artikel.

Voor meer informatie over adverteren op Marineschepen.nl en de tarieven van de andere opties, kunt u contact opnemen met Marineschepen.nl.285 duizend bezoeken per maand
Gemiddeld 285.000 bezoeken, 148.000 unieke bezoekers en 403.000 paginavertoningen per maand (jan - oktober 2023).
Ook is het aantal volgers via LinkedIn (8.200), Instagram (4.000), X (11.700) en Facebook (5.000) gestegen.

bezoeken marineschepen.nl
Het aantal bezoeken per jaar aan Marineschepen.nl sinds 2010 blijft stijgen, in 2023 harder dan ooit, en passeert naar verwachting (gebaseerd op bezoekersaantallen voorgaande jaren) dit jaar de drie miljoen. (Bron: Google Analytics)

'Gezaghebbend' - NRC over Marineschepen.nl
Marineschepen.nl staat voor kwaliteit en unieke content met een eigen invalshoek. Dat heeft de afgelopen jaren geresulteerd in een sterk toenemend aantal bezoekers, maar ook in vele mediaverzoeken. Ook de Tweede Kamer ontgaat de berichtgeving van Marineschepen.nl niet. De site wordt regelmatig aangehaald in parlementaire stukken en debatten.

Passend advies
Marineschepen.nl is een website met een breed bereik, maar wel over een afgebakend onderwerp, en biedt de kans om personen met een specifieke interesse te enthousiasmeren of te informeren. Dat kan door middel van banners, maar er is veel meer mogelijk.

Samen met Marineschepen.nl kunt u komen tot een passend plan voor een campagne op deze website. Zolang het aanbod en de vorm van reclamemaken het belang van de bezoekers niet schaadt, is er heel veel mogelijk op Marineschepen.nl.

adverteren marine
Eigen reportages op locatie. Hier in de commandocentrale van onderzeeboot Zr.Ms. Bruinvis nabij Schotland. (Foto: JM Karremann/ Marineschepen.nl)

Bezoekers
Uit enquêtes is gebleken dat Marineschepen.nl vooral wordt bezocht door mannen, de bezoekers in de leeftijd zijn van 13 tot 84 jaar, maar met pieken in de groepen 13-24 en 45-54 jaar. Van de bezoekers is het grootste deel aan het werk, en een kleiner deel gepensioneerd of schoolgaand/ studerend.
De helft is hoger opgeleid (HBO/ WO), 30% volgt of volgde een MBO opleiding en 15% volgt een opleiding op de middelbare school.

De achtergrond van de bezoekers is divers; Marineschepen.nl wordt bezocht door voormalig militairen (deels elders werkzaam, deels gepensioneerd), scholieren of studenten, algemeen publiek (bijv. mensen die geïnteresseerd raakten na een nieuwsbericht of mensen die in het algemeen geïnteresseerd zijn in marine/ defensie/ techniek, etc.), militairen, familie van marinepersoneel en mensen werkzaam in de bredere maritieme of defensie sector.
Marineschepen.nl

Contact

Over deze site

Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram
Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Bedrijfspagina