Adverteren op Marineschepen.nlOm te adverteren op Marineschepen.nl kunt u contact opnemen met Guus van 't Pad Bosch via .


Adverteer op de grootste Nederlandstalige marinewebsite en bereik maandelijks duizenden personen.
Via deze website kunt u zeer gericht een specifieke doelgroep bereiken en op een creatieve manier uw boodschap overbrengen tegen een heel betaalbaar tarief.

Het meest voor de hand ligt het plaatsen van banners. We willen u echter vragen om samen ook te kijken naar andere mogelijkheden om echt op een creatieve manier uw doelgroep te benaderen.

adverteren marine
Kwaliteit gaat voor snelheid. Hier het totale artikel over de Geleide Wapen-fregatten in ÚÚn oogopslag.

112 duizend bezoeken per maand
Gemiddeld 112.000 bezoeken, 50.000 unieke bezoekers en 206.000 paginavertoningen per maand (jan. 2019 - sept. 2019).
Ook is het aantal volgers via Instagram (1.500 met een engagement van 9%), Twitter (bijna 6.400) en Facebook (4.700) gestegen.

bezoeken marineschepen.nl
Het aantal bezoeken per jaar aan Marineschepen.nl sinds 2010 blijft stijgen en passeert naar verwachting dit jaar het miljoen. (Bron: Google Analytics)

Unieke website
Marineschepen.nl staat voor kwaliteit en unieke content met een eigen invalshoek.
Aan de andere kant is de website geen studieboek of wetenschappelijke website. Voor iedereen moeten de teksten te begrijpen zijn, zonder de kenners tekort te doen.

Marineschepen.nl gaat verder dan alleen artikelen. Al sinds het begin van de website staan interactieve onderdelen op de website. Denk aan de marinequiz en de tests voor visuele herkenning. Deze onderdelen worden in de toekomst uitgebreid.

Tot slot is beeld erg belangrijk. Fotografie krijgt veel aandacht en vindt plaats in eigen beheer.
Vernieuwende items en rubrieken zijn een belangrijk onderdeel van de strategie. Marineschepen.nl zal zich dus ook in de toekomst blijven ontwikkelen.Passend advies
Het bereiken van zoveel mogelijk mensen (tegen vaak hoge kosten) is doorgaans minder belangrijk dan heel gericht de juiste personen te bereiken tegen lagere kosten. Marineschepen.nl is een niche-website en biedt de kans om personen met een specifieke interesse te enthousiasmeren of te informeren. Dat kan door middel van banners, maar er is veel meer mogelijk.

Samen met Marineschepen.nl kunt u komen tot een passend plan voor een campagne op deze website. Zolang het aanbod en de vorm van reclamemaken het belang van de bezoekers niet schaadt, is er heel veel mogelijk op Marineschepen.nl.

adverteren marine
Eigen reportages op locatie. Hier in de commandocentrale van onderzeeboot Zr.Ms. Bruinvis nabij Schotland. (Foto: JM Karremann/ Marineschepen.nl)

Bezoekers
Marineschepen.nl wordt vooral bezocht door mannen. De bezoekers zijn in de leeftijd van 13 tot 84 jaar, maar met pieken in de groepen 13-24 en 45-54 jaar. Van de bezoekers is het grootste deel aan het werk, en een kleiner deel gepensioneerd of schoolgaand/ studerend.
De helft is hoger opgeleid (HBO/ WO), 30% volgt of volgde een MBO opleiding en 15% volgt een opleiding op de middelbare school.

De achtergrond van de bezoekers is divers; Marineschepen.nl wordt bezocht door voormalig militairen (deels elders werkzaam, deels gepensioneerd), scholieren of studenten, algemeen publiek (bijv. mensen die ge´nteresseerd raakten na een nieuwsbericht of mensen die in het algemeen ge´nteresseerd zijn in marine/ defensie/ techniek, etc.), militairen, familie van marinepersoneel en mensen werkzaam in de bredere maritieme of defensie sector.Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
10 jaar Marineschepen.nl
>