Marineschepen.nl
 
   
 

Adverteren op Marineschepen.nlAdverteer op de grootste Nederlandstalige marinewebsite en bereik dagelijks duizenden personen. Via deze website kunt u zeer gericht een specifieke doelgroep bereiken en op een creatieve manier uw boodschap overbrengen tegen een heel betaalbaar tarief.Banners vanaf €5,49 CPM
Het adverteren middels banners op Marineschepen.nl kan, dankzij een nieuwe tool, vanaf €5,49 per duizend vertoningen (CPM). Zie hier de tariefkaart.

Adverteerders kunnen kiezen voor hele specifieke perioden, een exact aantal vertoningen en betalen voor de advertenties die daadwerkelijk worden vertoond dankzij 'lazy load'. Minimumbedrag voor advertenties is €100,-.

Vacatures vanaf €199,- voor 60 dagen
Dagelijks bezoeken duizenden personen Marineschepen.nl en misschien zit hier precies de man of vrouw tussen die perfect bij uw bedrijf past. De interesse in marine-onderwerpen is er in ieder geval, en misschien al in uw organisatie. Het enige wat we nog moeten doen is ze vertellen over die mooie vacature!

En dat kan voor €299,- per vacature (60 dagen plaatsing) bij plaatsing van meerdere vacatures geldt een korting. Meer weten? Neem contact op met Marineschepen.nl.

Bedrijfspagina €199,- per maand
Het meest voor de hand ligt het plaatsen van banners. Er zijn echter talloze andere mogelijkheden, zoals een bedrijfspagina of een gesponsord artikel.

Voor meer informatie over adverteren op Marineschepen.nl en de tarieven van de andere opties, kunt u contact opnemen met Saul Janssen.168 duizend bezoeken per maand
Gemiddeld 168.000 bezoeken, 82.000 unieke bezoekers en 287.000 paginavertoningen per maand (apr. - juli 2020).
Ook is het aantal volgers via Instagram (2.300), Twitter (7.400) en Facebook (4.800) gestegen.

bezoeken marineschepen.nl
Het aantal bezoeken per jaar aan Marineschepen.nl sinds 2010 blijft stijgen, in 2020 harder dan ooit, en nadert (gebaseerd op bezoekersaantallen voorgaande jaren) dit jaar de twee miljoen. (Bron: Google Analytics)

Unieke website
Marineschepen.nl staat voor kwaliteit en unieke content met een eigen invalshoek.
Aan de andere kant is de website geen studieboek of wetenschappelijke website. Voor iedereen moeten de teksten te begrijpen zijn, zonder de kenners tekort te doen.

Tot slot is beeld erg belangrijk. Fotografie krijgt veel aandacht en vindt plaats in eigen beheer.
Vernieuwende items en rubrieken zijn een belangrijk onderdeel van de strategie. Marineschepen.nl zal zich dus ook in de toekomst blijven ontwikkelen.

Passend advies
Het bereiken van zoveel mogelijk mensen (tegen vaak hoge kosten) is doorgaans minder belangrijk dan heel gericht de juiste personen te bereiken tegen lagere kosten. Marineschepen.nl is een niche-website en biedt de kans om personen met een specifieke interesse te enthousiasmeren of te informeren. Dat kan door middel van banners, maar er is veel meer mogelijk.

Samen met Marineschepen.nl kunt u komen tot een passend plan voor een campagne op deze website. Zolang het aanbod en de vorm van reclamemaken het belang van de bezoekers niet schaadt, is er heel veel mogelijk op Marineschepen.nl.

adverteren marine
Eigen reportages op locatie. Hier in de commandocentrale van onderzeeboot Zr.Ms. Bruinvis nabij Schotland. (Foto: JM Karremann/ Marineschepen.nl)

Bezoekers
Uit enquêtes is gebleken dat Marineschepen.nl vooral wordt bezocht door mannen, de bezoekers in de leeftijd zijn van 13 tot 84 jaar, maar met pieken in de groepen 13-24 en 45-54 jaar. Van de bezoekers is het grootste deel aan het werk, en een kleiner deel gepensioneerd of schoolgaand/ studerend.
De helft is hoger opgeleid (HBO/ WO), 30% volgt of volgde een MBO opleiding en 15% volgt een opleiding op de middelbare school.

De achtergrond van de bezoekers is divers; Marineschepen.nl wordt bezocht door voormalig militairen (deels elders werkzaam, deels gepensioneerd), scholieren of studenten, algemeen publiek (bijv. mensen die geïnteresseerd raakten na een nieuwsbericht of mensen die in het algemeen geïnteresseerd zijn in marine/ defensie/ techniek, etc.), militairen, familie van marinepersoneel en mensen werkzaam in de bredere maritieme of defensie sector.
Marineschepen.nl

Contact

Over deze site

Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram
Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Bedrijfspagina