Marineschepen.nl
 
   
 

Doneer en steun Marineschepen.nlSteun Marineschepen.nl met een donatie en help onafhankelijk marinenieuws ook in de toekomst mogelijk te maken. Met donaties kan deze website blijven bestaan, en zelfs uitbreiden en verbeteren. Marineschepen.nl is geen website van de Koninklijke Marine of Defensie, de site is ook niet verbonden aan de industrie. De site krijgt geen subsidie en is volledig onafhankelijk.

doneer
Doneren kan onderaan deze pagina.

Gratis en zonder vervelende reclame
Dagelijks wordt achter de schermen van Marineschepen.nl hard gewerkt aan nieuwe artikelen. Deze artikelen zijn voor iedereen gratis te lezen, zodat ze een zo breed mogelijk publiek kunnen bereiken. En dat lukt, want de website wordt jaarlijks steeds vaker bezocht en regelmatig genoemd in landelijke media en in de Tweede Kamer.

Maar gratis, daar staat vaak iets tegenover. Bijvoorbeeld in de vorm van heel veel banners (die niet passen bij de site) en cookies. Het aantal banners werd eind 2020 teruggebracht om de leeservaring op Marineschepen.nl te verbeteren, veel lezers ergerden zich al langere tijd aan de (in beeld schuivende) reclameklikplaatjes. Helemaal zonder banners heeft Marineschepen.nl geen toekomst, maar de banners die worden vertoond sluiten zoveel mogelijk aan bij de site. Belangrijker nog is dat de banners sinds 1 maart 2021 volledig in beheer van Marineschepen.nl zijn, zonder tussenkomst van advertentiebedrijven.

Mollie

Plink, van Mollie
Minder banners, betekent natuurlijk ook minder inkomsten. En daarom maakt Marineschepen.nl gebruik van Plink, de betaallink-tool van Mollie, een van de grootste Nederlandse betaalbedrijven. De betaallinks en QR-code vind je onderaan deze pagina en op veel meer pagina's door de hele site.

(Eerder werd gebruik gemaakt van FeatherPay van Katalysis, maar dat bedrijf heeft in 2021 de deuren moeten sluiten.)

In het betaalscherm en in je bankafschrift zul je ook de naam BWV Media zien, het bedrijf van Jaime Karremann en met die naam is Marineschepen.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Toekomst
Veel lezers van Marineschepen.nl waarderen de site en de artikelen, en zouden het liefst vaker marinenieuws willen lezen en in ieder geval dat de site kan blijven bestaan.

Met jouw donatie kan Marineschepen.nl blijven bestaan en onafhankelijke informatie blijven leveren. Donaties dragen ook bij aan de toekomstplannen van de site: een groter team dat vaker artikelen kan publiceren, maar ook bijvoorbeeld meer met video kan doen, en natuurlijk zijn er plannen voor een nieuwe website.

Doneer nu eenmalig of wordt maandelijkse donateur. Alle beetjes helpen.

Doneren
Help je Marineschepen.nl?
Met jouw donatie kan Marineschepen.nl -onafhankelijk- nieuws- en achtergronden blijven publiceren.
Of scan deze QR-code met je telefoon.
QR

Meer info over donaties aan Marineschepen.nl lees je op de donatiepagina.


Heel veel dank voor je donatie!

Jaime Karremann

JaimeMarineschepen.nl

Contact

Over deze site

Privacy

Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001