Marineschepen.nl
 
   
 

Doneer en steun Marineschepen.nlSteun Marineschepen.nl met een maandelijkse of eenmalige (anonieme) donatie en help onafhankelijk marinenieuws ook in de toekomst mogelijk te maken. Met donaties kan deze website blijven bestaan, en zelfs uitbreiden en verbeteren. Marineschepen.nl is geen website van de Koninklijke Marine of Defensie, de site is ook niet verbonden aan de industrie. De site krijgt geen subsidie en is volledig onafhankelijk.

doneer
Doneren kan onderaan deze pagina.

Dagelijks wordt achter de schermen van Marineschepen.nl hard gewerkt aan nieuwe artikelen. Deze artikelen zijn voor iedereen gratis te lezen, zodat ze een zo breed mogelijk publiek kunnen bereiken. En dat lukt, want de website wordt jaarlijks steeds vaker bezocht en regelmatig genoemd in landelijke media en in de Tweede Kamer.

Maar gratis, daar staat vaak iets tegenover. Bijvoorbeeld in de vorm van heel veel banners (die niet passen bij de site) en cookies. Het aantal banners is eind 2020 al teruggebracht om de leeservaring op Marineschepen.nl te verbeteren, veel lezers ergerden zich al langere tijd aan de (in beeld schuivende) reclameklikplaatjes. Helemaal zonder banners heeft Marineschepen.nl geen toekomst, maar de banners die worden vertoond zullen zoveel mogelijk aansluiten bij de site. Belangrijker nog is dat de banners sinds 1 maart 2021 volledig in beheer van Marineschepen.nl zijn, zonder tussenkomst van advertentiebedrijven.

Feather, de Nederlandse donatietool
Minder banners, betekent natuurlijk ook minder inkomsten. En daarom is Marineschepen.nl een samenwerking gestart met het Nederlandse bedrijf Katalysis voor donaties. De donatiewidget van Katalysis heet Feather en deze zie je op deze pagina (verder naar beneden) en op veel meer pagina's door de hele site.


Mede-oprichter Eveline Klumpers vertelt over Katalysis.

Toekomst
Veel lezers van Marineschepen.nl waarderen de site en de artikelen, en zouden het liefst vaker marinenieuws willen lezen. Maar misschien ook meer verbonden willen zijn aan de site en in ieder geval dat de site kan blijven bestaan.

Met jouw donatie kan Marineschepen.nl blijven bestaan en onafhankelijke informatie blijven leveren. Donaties dragen ook bij aan de toekomstplannen van de site: een groter team dat vaker artikelen kan publiceren, maar ook bijvoorbeeld video of podcasts kan maken, en natuurlijk zijn er plannen voor een nieuwe website.

Doneer nu eenmalig of wordt maandelijkse donateur. Alle beetjes helpen.

Doneren
Geef in het formulier hieronder aan hoeveel je wilt doneren, of je dat maandelijks wilt doen en of je je e-mailadres wilt delen met Marineschepen.nl. Standaard zijn donaties anoniem.Heel veel dank voor je donatie!

Jaime Karremann

JaimeMarineschepen.nl

Contact

Over deze site

Privacy

Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001