Marineschepen.nl
 
   
 

Reis door de tijd op Facebook

Bookmark and Share
Bericht geplaatst: 14-12-2012

8 januari is het weer zover: de jaarlijkse Vlootverjaardag! Maar dit keer is het een bijzondere. Op 8 januari 2013 is het namelijk precies 525 jaar geleden dat de marine werd opgericht.
Marineschepen.nl staat hierbij stil met een reis door de tijd op de Facebookpagina van Marineschepen.nl. De komende periode zal de tijdlijn op Facebook verder worden gevuld met mooie foto's van marineschepen die na de Tweede Wereldoorlog in dienst zijn geweest. Dus snel naar Facebook en volgen maar!

Oh en 2013 is om nog een reden een feestjaar: de marine is dan 200 jaar Koninklijk.


Facebook Marineschepen
Ga naar de Facebookpagina van Marineschepen.nl en klik op een jaartal naar keuze.

Sinds begin 2012 biedt Facebook de mogelijkheid om "mijlpalen" of "levensgebeurtenissen" uit het verleden mooi weer te geven. Geen beter moment om de recente geschiedenis van de Nederlandse marine weer te geven op de Facebookpagina in de vorm van marineschepen!De komende periode wordt de Facebookpagina gevuld met historische foto's zodat een unieke reis door de tijd ontstaat met schepen die vanaf 1945 in Nederlandse dienst waren. Want natuurlijk is het vliegkampschip Hr.Ms. Karel Doorman van de partij, de oude jagers en de nieuwste OPV's van de Hollandklasse. Ook de GW, L, S en M-fregatten zijn weer terug! Maar wat dacht je van de LPD's, de mijnenvegers van de Dokkumklasse, de oude kruisers en de vele onderzeeboten van de KM.

Facebook Marineschepen
In beeldvullende foto's komen de oude Nederlandse marineschepen voorbij.

Doe mee
Oude herinneringen ophalen? Mooie anekdotes vertellen? Ga naar het schip op de Facebookpagina waar het verhaal mee te maken heeft en plaats het bij het schip zelf. Een ouderwetse "like" mag natuurlijk ook ;-).

Geen Facebook, maar wel mooie verhalen? Geen probleem, mail het verhaal naar Marineschepen.nl via het contactformulier. Het verhaal wordt geplaatst op deze website.
Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
NieuwsoverzichtGerelateerde artikelen
Aantal schepen sinds '45
Nederlandse marineschepen