Marineschepen.nl zoekt een freelance redacteur


Bericht geplaatst: 26-06-2019 | Laatst aangepast: 26-06-2019


Van een zinkend Noors marineschip tot een Nederlands fregat dat inlichtingen verzamelt in de Zwarte Zee. De problemen met de werving van personeel, dreigende Amerikaanse marineschepen voor de Iraanse kust en de aanbesteding van nieuwe Nederlandse onderzeeboten twv €3,5 miljard. Zomaar een greep uit nationaal en internationaal marinenieuws. Marineschepen.nl schrijft hier over en brengt diepgang toe aan deze berichten.

Laptop op zee
Typen op zee. (Foto: Jaime Karremann/ Marineschepen.nl)

Marineschepen.nl zoekt een freelance redacteur die geïnteresseerd is dit in soort nationaal en internationaal marinenieuws. Hij/ zij kan verhalen maken vanuit het oogpunt van politiek, technologie of human interest. Verhalen (tekst, video of podcast) die iets toevoegen aan de grote hoeveelheid dagelijks marinenieuws.

Marineschepen.nl is een onafhankelijk platform. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een belangrijk nieuws- en naslagmedium op marinegebied in Nederland en steeds meer in het buitenland. Meerdere keren namen landelijke media berichtgeving over van Marineschepen.nl over, bijvoorbeeld het artikel over de beperkte gevechtskracht van de Nederlandse fregatten door het uitwisselen van elkaars onderdelen.

Hoofdredacteur Jaime Karremann is de laatste jaren bovendien door vele media uitgenodigd om zijn visie te geven over actuele marinegebeurtenissen in binnen- en buitenland. Van het Nieuwsuur tot het AD, van Radio 1 tot RTL Z.
Momenteel wordt hard gewerkt aan een speciale website voor abonnees.

Maar dit is bij lange na niet genoeg. Er zijn nog veel meer plannen. En daar is hulp voor nodig.

Heb je interesse om artikelen te schrijven voor Marineschepen.nl? Stuur dan uiterlijk woensdag 10 juli je motivatie, CV en je tarief naar

Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001


 


Menu

Over deze site

Gerelateerde artikelen