Gezocht: redacteur buitenland

Er gebeurt veel op marine-gebied, in Nederland en (nog veel meer) daarbuiten. Om nieuws, opinie en vooral achtergrondartikelen nog vaker op deze website te presenteren, is Marineschepen.nl op zoek naar een of meerdere "redacteuren buitenland". Mensen die met een briljant artikel éénmalig een bijdrage willen leveren of dat voor langer willen doen, vragen we te reageren.

De redacteur buitenland:
- woont in Nederland;
- heeft een passie voor (buitenlandse) marine-onderwerpen;
- heeft in het verleden bij de KM gewerkt (of evt een journalistieke achtergrond);
- kan prettig en foutloos schrijven.

Welke artikelen je gaat schrijven hangt af van je interesses. Het zijn wel overwegend actuele marine onderwerpen (een enkele historische kan ook) en natuurlijk over andere marines dan de Nederlandse. Denk dus aan een bericht over de nieuwe Australische destroyers, bezuinigingen in Frankrijk, nieuwe Britse vliegkampschepen, nieuwe maritieme ontwikkelingen in Azië, etc. zolang het maar interessant en de informatie uit openbare bronnen komt. Reizen naar het buitenland hoeft niet; het internet biedt voldoende informatie.

zumwalt
Interessant nieuw schip: vanaf 2015 gaat de Amerikaanse Zumwalt klasse varen.

Een vergoeding is helaas (nog) niet mogelijk. Meer dan eeuwige roem zul je er nu nog niet voor krijgen. Je kunt de artikelen ondertekenen met je naam (plus eventueel link naar je LinkedIn of eigen website). Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Heb je interesse om artikelen te schrijven voor Marineschepen.nl? Stuur een mail via het contactformulier met een korte motivatie en wat achtergrond informatie over jezelf.
Als je profiel aansluit op onze wensen, ontvang je de uitgebreide handleiding voor het schrijven van artikelen voor deze website en kun je aan je eerste artikel beginnen.

Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Over deze site

Gerelateerde artikelen
10 jaar Marineschepen.nl
Adverteren op deze site