Marineschepen.nl
 
   
 

Extra foto's en videos bij 'In het diepste geheim'


Laatst aangepast: 27-06-2017

Fotograferen tijdens de geheime operaties was aan banden gelegd. Doorgaans werd alleen gefotografeerd door de periscoop. Veel beeldmateriaal van de patrouilles is er dus niet. Het boek bevat veertien foto's, waarvan een aantal behoorlijk exclusieve. Toch zijn dat niet alle foto's die in het onderzoek zijn verzameld. Op deze pagina meer beelden. En in kleur.

schepen
Pokertoernooi onder water na afloop van de patrouille in de Middellandse Zee aan boord van Hr.Ms. Zwaardvis in 1983. De man met pijp is de commandant, LTZ1 Robin Snouck Hurgronje.


Tijdens de havenbezoeken aan Heraklion, Kreta, werd door de bemanning motoren gehuurd. Hier in het voorjaar van 1983 door de bemanning van de Zwaardvis na de spannende patrouille. (Zie hoofdstukken 16 en 17.)

Nieuwsbrief
Als eerste meer weten over het boek? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief van 'In het diepste geheim'. De gegevens worden niet gedeeld met derden, zij worden in een beveiligde omgeving opgeslagen van het Nederlandse bedrijf Laposta. Afmelden kan op ieder moment middels een link in de nieuwsbrief.Wie hebben aan het boek meegewerkt?
Redactie: drs. Femke Meijer/ Doppen Tekstredactie
Vormgeving omslag: Claudio Encina/ Manoverboord.eu
Vormgeving kaartjes: Cas Fijen/ fijen designs
Vormgeving binnenwerk: JoŽl Hijkoop/ BoekenGilde
Drukker: BoekenGilde
PR: Marianne de Bruijn/ De BruijnPR
Handling en verzending bestellingen Marineschepen.shop: Hexspoor e-fulfilment
Uitgever: BWV Media | Marineschepen.nl

Inhoudelijk o.a. (voor uitgebreid dankwoord en bronvermelding zie boek): oud-bemanningsleden en oud-commandanten van onderzeeboten, Nationaal Archief, Traditiekamer Onderzeedienst, Nederlands Instituut voor Militaire Historie, Marinemuseum.


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
In het diepste geheim

Gerelateerde artikelen