Marineschepen.nl
 
   
 

Marinefoto Maandag 52

Bookmark and Share
Laatst aangepast: 26-12-2011

Marinefoto maandag
Fijne Tweede Kerstdag! (Bron: Personeelsvoorziening Koninklijke Marine/ De PersoneelZaak)

Kerstboom op zee
Niet bij iedereen staat dit jaar de kerstboom in de woonkamer. Bij een deel van het marinepersoneel staat hun kerstboom in bijvoorbeeld het Caf, Gouden Bal of Longroom, in een gang of ergens anders aan boord van hun boot of schip. Vandaag (dat wil zeggen: nu, op dit moment) vieren mariniers op koopvaardijschepen en de bemanning van Hr.Ms. Dolfijn kerst met een kerstboom op zee.Het is goed om daar even bij stil te staan. De feestdagen op zee; vaak een typisch geval van mixed feelings. Ver van huis, zonder het thuisfront, maar toch bijzonder en zonder verplichtingen, met collega's -soms vrienden- in een vaak warmer oord. Het kerstdiner met plezier gemaakt door de Logistieke Dienst, gegeten in een versierd verblijf, met altijd wel iemand die een kerstmannenpak in z'n tas had gestopt.

Wij wensen u, zij die op zee zijn en hun thuisfront een fijne Tweede Kerstdag en een voorspoedig en gezond 2012!


De digitale kerstboom op zee is in 2002 gemaakt door reclamebureau De PersoneelZaak, in opdracht van de toenmalige wervingsafdeling van de Koninklijke Marine voor een kerstkaart. Het schip op de foto is M-fregat Hr.Ms. Willem van der Zaan.Wat is Marinefoto Maandag?
Iedere maandag staat een briljante, super bijzondere, heel vreemde of zeldzame marinefoto in de spotlights. Of een gewone foto met een bijzonder verhaal erachter. Dat kan een foto zijn uit het heden of verleden. Zolang het maar over de marine gaat!

Klik hier voor eerdere Marinefoto Maandagen.

Heb je zelf foto's, tips of ideeen? Mail ze naar ons! Kijk dan ook even naar deze voorwaarden.Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Marinefoto Maandag overzicht

Gerelateerde artikelen