Marineschepen.nl
 
   
 

KIM campagne gestart

Bookmark and Share
Bericht geplaatst: 23-09-2003

In het najaar en in het voorjaar organiseert Personeelsvoorziening Koninklijke Marine de Infodagen. Ook dit najaar weer. Naast de Infodagen "algemeen" (voor de vloot) is er een Infodag voor zij die meer willen weten over studeren op het Koninklijk Instituut voor de Marine. Deze week is hier voor de campagne gestart: "Als je hersens hebt kun je ze maar beter goed inpakken," inpakken met een marine-pet dus!

Koninklijk Instituut voor de Marine
Het hoofdgebouw van het KIM.

"Als je hersens hebt kun je ze maar beter goed inpakken," dat is de slogan van de nieuwe campagne van de Koninklijke Marine voor de Infodagen KIM in Den Helder. Het KIM (Koninklijk Instituut voor de Marine) is de "universiteit" van de marine, hier kun je met VWO terecht voor een vijfjarige studie.Met HBO of WO voor een verkorte opleiding. En in oktober kun je er dus een kijkje nemen. Daarom is de nieuwe campagne gestart die bestaat uit een radiocommercial, twee abri's en twee advertenties (man en vrouw).

Infodagen
Dit jaar zijn de Infodagen KIM gepland op 14 en 21 oktober. Net zoals vorig jaar zal de Infodag opgesplitst worden in 2 delen: 's morgens een uitgebreide rondleiding door het KIM. Je krijgt dan de kamers van de adelborsten te zien, de collegezalen en je kunt natuurlijk met adelborsten spreken. Na de lunch volgt het tweede deel: een uitgebreide rondleiding aan boord van een marineschip.Als je interesse hebt in de Infodag KIM of in een andere Infodag, ga dan naar www.werkenbijdemarine.nl en neem een kijkje bij de marine!

Klik hier voor foto's van de Infodag van vorig jaar.


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Opendag KIM 2002Reclame