Marineschepen.nl
 
   
 

Matrozen Nora en Mandy vloggen vanuit de Middellandse ZeeDoor: Jaime Karremann
Bericht geplaatst: 25-08-2016 | Laatst aangepast: 25-08-2016


Vandaag is een nieuw video weblog (vlog) gestart. En niet zomaar één: twee matrozen zullen wekelijks vanaf Zr.Ms. De Ruyter hun belevenissen delen. Het fregat vertrok afgelopen zondag om in de Egeïsche Zee mensensmokkelnetwerken in kaart te brengen.

Nora en Mandy
De matrozen Nora en Mandy aan boord van Zr.Ms. De Ruyter. (Foto: Koninklijke Marine)

Het Luchtverdedigings- en Commandofregat (LCF) Zr.Ms. De Ruyter passeerde vanochtend Gibraltar en is op weg naar het oostelijk deel van de Middellandse Zee. Daar, in de Egeïsche Zee, wordt het fregat het stafschip van het permanente NAVO-eskader SNMG2 en gaat mensensmokkelnetwerken nabij Griekenland en Turkije in kaart brengen.Onder de zo'n 200 mannen en vrouwen aan boord van het fregat zijn Nora (26) en Mandy (20), twee matrozen van de Logistieke Dienst. Zij gaan vanaf vandaag via het YouTube-kanaal “Meiden op Missie” wekelijks in een nieuw vlog vertellen hoe het is om te leven en werken aan boord van een marineschip tijdens een missie.


Meiden op Missie deel 1.Voor Nora is het niet de eerste keer dat zij te zien is tijdens een missie. In 2011 was zij te zien in Midden in de Marine, een documentaire over Zr.Ms. Tromp tijdens de strijd tegen piraterij.comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen