Marineschepen.nl
 
   
 

Noorse marineofficier grote hit op internet
Bericht geplaatst: 09-05-2016 | Laatst aangepast: 09-05-2016


De Noorse marineofficier Lasse Matberg deed afgelopen week vrouwenharten over de hele wereld een stuk sneller kloppen. De 2 meter lange LTZ2OC schitterde dankzij zijn Instagram-account in nieuwsberichten van Noorwegen tot Vietnam.

Matberg
LTZ2OC Lasse Matberg. (Foto: @lasselom)

Sinds eind vorige week de wereldwijde aandacht begon, explodeerde het aantal volgers van Matberg van 100.000 naar bijna 350K. Van de Linda tot de Peruaanse website Trome.pe, ze kwamen superlatieven te kort om Matberg te omschrijven.Helaas voor de dames die Matberg ooit hopen te ontmoeten tijdens een buitenlands havenbezoek, of op zee in een NAVO-eskader; de 'viking' is naar eigen zeggen een "land-based" marineofficier. Hij zal geen meter varen, want Matberg is sportinstructeur in Stavanger. Oh en inmiddels ook professioneel fotomodel, maar dat zal niemand verbazen.

Of er ook een 'Matberg-effect' is waargenomen, en de wervingsafdeling van de Noorse marine stapels sollicitatieformulieren van dames moest verwerken, is nog niet bekend.#Norwegian #Navy ??

Een foto die is geplaatst door Lasse L. Matberg ???? (@lasselom) op#norwegian #navy ???? #utenalleerviingen #forsvaret ??????

Een foto die is geplaatst door Lasse L. Matberg ???? (@lasselom) op#Officer #Dinner #Dress #Uniform????? #SuitUp #Navy Style ??

Een foto die is geplaatst door Lasse L. Matberg ???? (@lasselom) op

Voor zover bij Marineschepen.nl bekend, is er geen Nederlandse tegenhanger van Lasse Matberg. Onder het Nederlandse marinepersoneel lijkt Jorien Tilstra, tot een paar weken terug werkzaam als matroos aan boord van Zr.Ms. Van Amstel, met bijna 8.000 volgers het meest populaire Instagram-account te hebben.

Moppieee??

Een foto die is geplaatst door ? JORIEN (@jorientilstra) op

En over Instagram gesproken... Ook Marineschepen.nl is via Instagram te volgen!comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen