Marineschepen.nl
 
   
 

Bruinvisreportage in collectie Scheepvaartmuseum


Bericht geplaatst: 11-12-2013

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam heeft 21 foto's uit de reportage over Zr.Ms. Bruinvis opgenomen in de collectie. De reportage werd eerder dit jaar voor Marineschepen.nl gemaakt toen de onderzeeboot voor de commandantenopleiding voor de kust van Schotland voer.

Hr.Ms. Bruinvis
En van de beelden die terug te vinden zijn in de collectie van het Scheepvaartmuseum. Hier is een Britse marineofficier met het scheepsjournaal te zien in het officierenverblijf van de Bruinvis. (Foto: Jaime Karremann/ Marineschepen.nl)

In april 2013 voer Jaime Karremann voor Marineschepen.nl mee met Zr.Ms. Bruinvis en maakte een serie foto's behorende bij een artikel over het leven aan boord van een Nederlandse onderzeeboot. De serie kwam vervolgens onder de aandacht van het Scheepvaartmuseum. Een reeks van 21 foto's werd samengesteld en opgenomen in de collectie.Het Scheepvaartmuseum schrijft over de nieuwe aanwinst in een artikel op de website: "De fotograaf kreeg de kans om het reilen en zeilen aan boord naar eigen inzicht vast te leggen. Dit resulteerde in een unieke serie beelden die treffend weergeeft hoe een onderzeebootbemanning, omgeven door techniek en water, werkt en leeft."

Het artikel over de Bruinvis is hier terug te lezen. Meer foto's staan op de Facebookpagina van Marineschepen.nl.
Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Zr.Ms. Bruinvis reportage