Marineschepen.nl
 
   
 

Recensie Orka: 'stoppen met lezen is bijna onmogelijk'


Door: Jaime Karremann
Bericht geplaatst: 22-11-2018 | Laatst aangepast: 22-11-2018


De onderzeebootthriller Orka ligt nu twee weken in de winkels en de eerste recensie is verschenen. De Leesclub van Alles is positief over het boek: "stoppen met lezen is zelfs voor iemand die niet van thrillers houdt zoals, ik noem maar iemand, ikzelf bijna onmogelijk."

Orka


"Snuiveren. Trimmen. Periscoopdiepte. Snavelen. Een aantal willekeurige termen waar ik nog nooit van gehoord had, totdat ik Orka las," zo begint de recensie van de Leesclub van Alles door Carmen Meuffels. "Orka is behalve een spannend boek, ook een leerzaam boek. Nooit eerder had ik me afgevraagd hoe het leven aan boord van een onderzeeboot eruit ziet, maar nu weet ik dat het een soort maatschappij in het klein is," schrijft ze. De recensent heeft ook kritiek: "Passages vol technische termen die mij in eerste instantie onbekend waren, vertraagden het vertel- en leestempo."

De volledige recensie van de Leesclub van Alles is hier te vinden.

Ondertussen gaat de verkoop gestaag door. De gelimiteerde editie van Orka is al een week uitverkocht. De standaardeditie raakt echter ook op en dus zal er volgende maand een tweede druk komen.

comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen