Marineschepen.nl
 
   
 

Samenwerking met Myjour.com


Bericht geplaatst: 15-05-2014
Laatst aangepast: 15-05-2014


Marineschepen.nl gaat een samenwerking aan met Myjour.com, het online platform dat losse artikelen tegen betaling aanbiedt. Moet voor Marineschepen.nl dan betaald worden? Nee. Maar voor de artikelen van Marineschepen.nl op Myjour.com straks wel. Dat zijn bijvoorbeeld bijzondere interviews of achtergrondverhalen. Nieuws en de informatiepagina's over schepen blijven voorlopig gratis.
De samenwerking biedt tevens kansen voor (latente) marine-auteurs; vanaf nu kunt u zelf wat verdienen aan artikelen die u voor Marineschepen.nl schrijft.

Myjour
Een aantal titels die via Myjour hun content aanbieden. (Bron: Screenshot Myjour.com)

De huidige artikelen zullen gratis blijven. Wel zullen in de nabije toekomst marineartikelen worden aangeboden op Myjour.com waar een bedrag van 6 tot zo'n 80 cent voor betaald moet worden. Vanaf wanneer dat gaat gebeuren en wat de frequentie zal zijn, is nog niet bekend.

Deze betaalde artikelen zullen dus op Myjour.com staan. Deze nieuwe website biedt ook stukken aan van Kijk, NRC, De Telegraaf, Vrij Nederland en Quest. Lezers die zich (gratis) bij Myjour.com hebben aangemeld, kunnen ook artikelen uit deze bronnen lezen. Sommige artikelen zijn gratis, voor andere betaalt u met "credits". E้n van die knoeten is 6 cent waard.

Natuurlijk had Marineschepen.nl ook alle toekomstige content liever kosteloos aangeboden. Maar Marineschepen.nl is een commerci๋le website en geen website van de Koninklijke Marine of het Ministerie van Defensie. Marineschepen.nl heeft nooit financi๋le steun ontvangen van de overheid of de marine-industrie. Inkomsten moeten worden gegenereerd uit verkoop van foto's, boeken en advertenties.De bezoekersaantallen blijven stijgen en naar verwachting zal de teller voor de maand mei de 60.000 voorbij gaan. Dat is mooi, maar de adverteerdersmarkt blijft zelfs dan lastig. Daarom is besloten een deel van de toekomstige artikelen tegen betaling aan te bieden.

Marineschepen.nl kan daarmee blijven bestaan en mogelijk zelfs uitbreiden, want omdat artikelen direct geld opleveren kan Marineschepen.nl nieuw schrijverstalent over de streep trekken.

Of Myjour.com dat allemaal mogelijk maakt moet nog worden bezien, want het is allemaal heel vers. Wel is het goed om ook nieuwe interessante ontwikkelingen te volgen en uit te proberen. Hopelijk ervaart u deze nieuwe opzet in de toekomst als plezierig.

Verdien zelf 50% van de opbrengst met marineartikelen
De samenwerking met Myjour.com biedt direct kansen voor iedereen die boeiende artikelen kan schrijven over een marineonderwerp. Hoe werkt het? Stuur via het contactformulier een berichtje en leg in een paar woorden uit wat uw gewenste onderwerp is. Schrijf het marineartikel en mail het naar Marineschepen.nl. Het artikel wordt beoordeeld en als het goed genoeg is, wordt het op Myjour.com geplaatst. U ontvangt dan 50% van de opbrengst die Marineschepen.nl ontvangt van dat betreffende artikel van Myjour.com.

Hoeveel krijgt u ervoor terug? Natuurlijk eeuwige roem, en misschien een paar euro, maar dat kan flink oplopen als veel mensen het willen lezen. Individuele artikelen op Marineschepen.nl worden 500 tot 2.000 keer gelezen. Er zijn ook uitschieters naar 25.000 keer in een week. Marineschepen.nl maakt natuurlijk reclame voor uw artikel, Myjour.com doet dat ook. En zelf kunt u natuurlijk via Facebook, Twitter, etc. aandacht vragen voor uw stuk.Myjourprijs Waarde 500 lezers 1.000 2.000 3.000 10.000
1 credit € 0,06 € 10,50 € 21,- € 42,- € 105,- € 210,-
3 credits € 0,18 € 31,50 € 63,- € 126,- € 315,- € 630,-
10 credits € 0,60 € 105,- € 210,- € 420,- € 1.050,- € 2.100,-
15 credits € 0,9 € 157,50 € 315,- € 630,- € 1.575,- € 3.150,-
Tabel met de bedragen die u met het schrijven van ้้n artikel kunt verdienen, na aftrek commissie aan Myjour en Marineschepen.nl. Ongeacht de lengte van het stuk.

Als u een stuk gaat schrijven, let dan wel op dat u een interessant artikel schrijft over een marineonderwerp. Houdt u aan de algemene fatsoensnormen en schrijf niet over geclassificeerde zaken. U bepaalt zelf of u ้้n of meerdere stukken schrijft, er is geen sprake van dienstbetrekking. Marineschepen.nl bepaalt of een artikel wordt geplaatst en tegen welke prijs het wordt aangeboden.

Neem daarom vooraf even contact op om de kans op teleurstellingen te verkleinen. Ook ontvangt u vooraf een uitgebreider overzicht van de afspraken.

Schrijven
Iedereen met enig schrijverstalent wordt uitgenodigd om een interessant marineartikel (of meerdere) te schrijven. 50% van de opbrengst van het artikel gaat naar de auteur. (Foto: Jaime Karremann/ Marineschepen.nl)comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Foto's aan de muur
Boeken te koop
Adverteren