Het boek 'In het diepste geheim'Door: Jaime Karremann
Laatst aangepast: 24-05-2017


Na 2,5 jaar van onderzoek en schrijven verschijnt op 21 juni 2017 het boek 'In het diepste geheim', geschreven door Jaime Karremann. In dit boek worden voor het eerst de geheime inlichtingenoperaties van de Nederlandse onderzeeboten van 1968 tot 1991 uitgebreid beschreven.


Boekomslag van 'In het diepste geheim'. (Omslagfoto: NIMH. Vormgeving: Manoverboord.eu. 3D-bewerking: Jaime Karremann/ Marineschepen.nl)

De zes Nederlandse onderzeeboten verzamelden tijdens de Koude Oorlog in het geheim inlichtingen over de marine van de Sovjet-Unie. Slechts een handjevol mensen buiten de Koninklijke Marine was van deze operaties, die niet onder de NAVO vielen, op de hoogte.

Te koop
Het boek ligt vanaf 21 juni in de winkels. Het is echter nu ook al te bestellen (bezorging op 21 juni) via de speciale webwinkel Marineschepen.shop.

Nieuwsbrief
Als eerste meer weten over het boek? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief van 'In het diepste geheim'. De gegevens worden niet gedeeld met derden, zij worden in een beveiligde omgeving opgeslagen van het Nederlandse bedrijf Laposta. Afmelden kan op ieder moment middels een link in de nieuwsbrief.
Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Gerelateerde artikelen