Marineschepen.nl
 
   
 

Marinefoto Maandag 38

Bookmark and Share
Laatst aangepast: 29-08-2011

Marinefoto maandag
Zomer '44 tussen de zeeslagen door.

Aanstormend talent
In de zomer van 1944 zat de Amerikaanse marine midden in de gevechten om de eilanden in de Grote Oceaan. Vliegkampschip USS Monterey (Independance klasse) deed mee in deze strijd en verdiende in totaal 11 battle stars. Tussen de zeeslagen door was er aan boord tijd voor ontspanning en zo werd deze prachtige foto geschoten van bemanningsleden tijdens een potje basketbal.Tot zover niets bijzonders. Wat deze foto echter speciaal maakt is dat de blonde jongeman die in het midden van de foto springt naar de bal, niemand minder is dan Gerald R. Ford Jr. is. Deze luitenant ter zee werd 30 jaar later president van Amerika.Wat is Marinefoto Maandag?
Iedere maandag staat een briljante, super bijzondere, heel vreemde of zeldzame marinefoto in de spotlights. Of een gewone foto met een bijzonder verhaal erachter. Dat kan een foto zijn uit het heden of verleden. Zolang het maar over de marine gaat!

Klik hier voor eerdere Marinefoto Maandagen.

Heb je zelf foto's, tips of ideeen? Mail ze naar ons! Als je foto's mailt verklaar je deze voorwaarden hebben gelezen en akkoord te zijn.Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Marinefoto Maandag overzicht

Gerelateerde artikelen
Ford klasse