Marineschepen.nl
 
   
 

Binnenkort veel nieuwe extra's op Marineschepen.nl


Door: Jaime Karremann
Bericht geplaatst: 04-06-2019 | Laatst aangepast: 04-06-2019


Binnenkort wordt een heel nieuw onderdeel toegevoegd aan Marineschepen.nl met veel nieuwe extra's: Premium Marineschepen.nl! Voor een paar euro per maand krijg je toegang tot dit deel. Belangrijker nog misschien is dat Marineschepen.nl met deze stap minder afhankelijk wordt van advertenties en vooral meer zekerheid krijgt over de toekomst. De huidige onderdelen op de site (nieuws, etc.) blijven gratis.

Premium
Het logo van de premium-site. (Door: Manoverboord.eu)

Marineschepen.nl is een onafhankelijke en commerciŽle website. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is de site geen website van de marine. Marineschepen.nl is dus volledig afhankelijk van voornamelijk advertenties en boekverkopen. Op gebied van advertentieverkoop was 2019 verreweg het beste jaar ooit, 2018 met de publicatie van Orka en In deepest secrecy ook uiterst succesvol. Maar de zorgen over het voortbestaan van Marineschepen.nl blijven: boeken blijven niet eeuwig een hit en de verkoop van advertenties is zelden constant.Nadat ondergetekende op 1 januari 2017 voor het eerst over de onzekere toekomst had geschreven, is er veel verbeterd. De bezoekersaantallen blijven maar stijgen en het gemiddelde dit jaar ligt op 110.000 sessies per maand en 40.000 unieke bezoekers p.m. Maar zelfs bezoekersaantallen die al 18 jaar stijgen bieden geen enkele garantie, ook niet voor advertentie-inkomsten en boekverkopen in de toekomst. Terwijl het doel is om meer en beter nieuws te brengen, video en met meer redacteuren.Daarnaast moet de ervaring van het bezoek verbeterd worden en dus zou het mooi zijn als er minder of geen in beeld schuivende advertenties etc. op Marineschepen.nl hoeven te staan.

In het voorjaar van 2018 is daarom een uitgebreide enquete gehouden over een nieuw apart deel voor leden van Marineschepen.nl. De resultaten waren erg positief: er werd enthousiast gereageerd op een afgeschermd deel op de site en er was veel bereidheid om bij te dragen aan Marineschepen.nl.

Premium
In de eerste plaats draag je als premiumlid dus bij aan het voortbestaan van de website. Maar natuurlijk krijg je er ook veel voor terug. Sinds januari van dit jaar is achter de schermen hard gewerkt aan een site en vooral het vullen van de website. Dat is niet eenvoudig tussen de bedrijven door, maar het moment dat deze nieuwe site gelanceerd kan worden, komt steeds dichterbij.

De bestaande onderdelen van de site blijven met deze wijziging gewoon gratis toegankelijk. Welke nieuwe onderdelen toegevoegd worden? Dat wordt in de komende weken bekend gemaakt.

Wordt vervolgd dus!

Marineschepen.nl zoekt een klein aantal trouwe bezoekers die het premium-deel alvast willen testen. Heb je interesse? Meld je aan per e-mail.

comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Blijft de site bestaan?