Marineschepen.nl
 
   
 

Nieuw! Foto's van Marineschepen.nl aan de muur


Bericht geplaatst: 24-01-2014

Vanaf vandaag zijn foto's van Marineschepen.nl op groot formaat te bestellen om thuis, op kantoor of aan boord op te hangen. Via de Marineschepen.nl-webshop bij Werk aan de Muur, zijn ruim 20 marinefoto's te verkrijgen op canvas, aluminium, Xpozer of als poster. Deze zijn te bestellen in formaten van 60 cm tot 2,5 meter.

marinefoto aan de muur
Marinefoto's voor thuis aan de muur.

De meer dan twintig foto's zijn de afgelopen zes jaar exclusief door Marineschepen.nl geschoten. VariŽrend van Zr.Ms. Evertsen tot het Mexicaanse opleidingsschip ARM Cuauhtťmoc. Ook de NH-90 en de (Belgische) Alouette III helikopters ontbreken niet, net als onderzeeboot Zr.Ms. Bruinvis. De collectie wordt verder uitgebreid.In de hoogst beschikbare resolutie staan ze gereed om afgedrukt te worden op canvas, aluminium (dibond) of als poster. Ook is Xpozer mogelijk, een speciale superlichte kunststof-folie die haarscherpe foto's oplevert. Foto's op Xpozer zijn ook eenvoudig te verwisselen, dankzij het ophangsysteem dat kan blijven hangen. Natuurlijk zijn ook ingelijste foto's te bestellen.

Dat allemaal in de hoogste kwaliteit en via een webshop aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.Steun Marineschepen.nl met kunst
Marineschepen.nl ontvangt geen subsidie of abonnementsgeld en is geen onderdeel van Defensie of de Koninklijke Marine. De dik 500 pagina's op deze website zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Door een mooi marinekunstwerk voor uw muur te bestellen kunt u Marineschepen.nl meehelpen in stand te houden.

Zr.Ms. Evertsen aan de muur
Eťn van de te bestellen afbeeldingen is een foto van Zr.Ms. Evertsen. (Foto: Jaime Karremann/ Marineschepen.nl)

comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Webshop Marineschepen
LCF Evertsen