Boeken: In het diepste geheim | In deepest secrecy | Orka


Laatst aangepast: 02-10-2018

In juni 2017 publiceerde Marineschepen.nl In het diepste geheim. In september 2018 verscheen de Engelse vertaling In deepest secrecy en op 7 november 2018 het fictie-vervolg: Orka. Alle boeken zijn via de webshop van Marineschepen.nl te koop, de Nederlandstalige boeken zijn bovendien in diverse boekhandels te verkrijgen. Op de speciale edities na.
In het diepste geheim (2017)
De zes Nederlandse onderzeeboten verzamelden tijdens de Koude Oorlog in het geheim inlichtingen over de marine van de Sovjet-Unie. Deze ultra-geheime operaties vielen niet onder de NAVO en tot In het diepste geheim uitkwam was er vrijwel niets over bekend. Niet voor niets dat o.a. het NOS Achtuurjournaal, Algemeen Dagblad, Radio 1 en SBS Hart van Nederland uitgebreid aandacht besteedden aan het boek. In een jaar tijd werden ongeveer 7.000 exemplaren verkocht.

Meer informatie over In het diepste geheimOrka (2018)
Op 7 november volgt Orka een spannend boek over een Nederlandse onderzeeboot in 1980. Met Orka 'ervaart' de lezer het leven aan boord van een driecilinderonderzeeboot en worden zowel de commandant als een telegrafist gevolgd tijdens een patrouille in noordelijke wateren.
Van Orka verschijnen drie edities. Hieronder wordt de standaardeditie weergegeven.

Meer informatie over OrkaIn deepest secrecy (2018)
Direct na het verschijnen van In het diepste geheim was er interesse bij onderzeebootliefhebbers en -veteranen uit het buitenland. In september 2017 werd daarom begonnen met de vertaling van het boek. In het najaar van 2018 kwam het uit en is het boek te koop via internationale webshops zoals Amazon.com.

Bestel In deepest secrecy
Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001