Marinefoto Maandag 13

Bookmark and Share
Laatst aangepast: 10-01-2011

Marinefoto maandag
FS Georges Leygues maakt het plaatje compleet

Mistig zeewater
Voor veel Nederlanders is de zee het stukje water dat je vanaf je strandhanddoek kunt zien. Wel lekker om in te zwemmen, maar verder altijd hetzelfde. Iedereen die langer dan een week op zee is geweest (en dat is dus verder dan die 30 km die je vanaf het strand kunt zien), weet dat de zee geen dag hetzelfde is. Het licht is ieder moment van de dag anders (ja ook op de Noordzee), de structuur varieert voortdurend en extra's zoals een beetje mist kunnen het uitzicht tot ongekende hoogten verfraaien.

Op deze fantastische foto van de Franse marine zien we het Franse fregat FS Georges Leygues (D641) van de gelijknamige klasse.Klik hier voor eerdere Marinefoto Maandagen.
Wat is Marinefoto Maandag?
Iedere maandag staat een briljante, super bijzondere, heel vreemde of zeldzame marinefoto in de spotlights. Of een gewone foto met een bijzonder verhaal erachter. Dat kan een foto zijn uit het heden of verleden. Zolang het maar over de marine gaat!

Heb je zelf foto's, tips of ideeen? Mail ze naar ons! Als je foto's mailt verklaar je deze voorwaarden hebben gelezen en akkoord te zijn.Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Flickr
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Marinefoto Maandag overzicht

Gerelateerde artikelen
Vuurgevecht bij Libische kust
Franse vloot naar LibiŽ