Marineschepen.nl
 
   
 

Marinefoto Maandag 15

Bookmark and Share
Laatst aangepast: 24-01-2011

Marinefoto maandag
Het Italiaanse vliegkampschip Conte di Cavour: stijl, klasse, verfijnd.

Italian design
Italiaanse ontwerpers zijn wereldberoemd om hun designs in de mode en auto-industrie. Maar ook op gebied van marineschepen blijken de Italianen smaak te hebben. De ontwerpers van de Direzione Generale to per gli Armamenti Navali (NAVARM) en de scheepswerf Fincantieri hebben in de jaren '80 en '90 een vliegkampschip op prachtige wijze ontworpen. Sinds 2009 kunnen wij er ook van genieten.

De vlakken, de lijnen en verhoudingen zijn een uitstekende combinatie van nut (bijv. stealth) en lust voor het oog.Op deze foto komt het fijne ontwerp goed naar voren. De rust om het vliegkampschip heen leidt de kijker naar het grijze speelgoedbootje. Althans, hij lijkt klein, maar met 244 meter is de Cavour dat allerminst. Stijlvol is het schip wel. Zie meer informatie en foto's op de pagina van de Conte di Cavour op marineschepen.nl.

Klik hier voor eerdere Marinefoto Maandagen.

Wat is Marinefoto Maandag?
Iedere maandag staat een briljante, super bijzondere, heel vreemde of zeldzame marinefoto in de spotlights. Of een gewone foto met een bijzonder verhaal erachter. Dat kan een foto zijn uit het heden of verleden. Zolang het maar over de marine gaat!

Heb je zelf foto's, tips of ideeen? Mail ze naar ons! Als je foto's mailt verklaar je deze voorwaarden hebben gelezen en akkoord te zijn.Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Marinefoto Maandag overzicht

Gerelateerde artikelen
Conte di Cavour
Nieuwe vliegkampschepen