Marineschepen.nl
 
   
 

Marinefoto Maandag 45

Bookmark and Share
Laatst aangepast: 07-11-2011

Marinefoto maandag
Rook over rio

Rookboot
Waar rook is, is vuur. Dat klopt in dit geval zeker, al is de verbranding in de zes ketels van het vliegkampschip São Paulo niet optimaal. Het vlaggenschip van de Braziliaanse marine legde daardoor een dikke zwarte rookpluim over Rio de Janeiro, iets wat destijds veel ophef opleverde bij politici. Het voormalige Franse vliegkampschip Foch, is sinds 2001 in Braziliaanse dienst, maar moest in 2005 een langdurige onderhoudsperiode in nadat door een dodelijk ongeval ernstige gebreken waren geconstateerd.In juli 2010 (toen deze foto werd gemaakt), werd het schip voor het eerst sinds lange tijd getest op zee. Eind 2011 moet de 266 meter lange carrier weer toegevoegd worden aan de Braziliaanse vloot.Wat is Marinefoto Maandag?
Iedere maandag staat een briljante, super bijzondere, heel vreemde of zeldzame marinefoto in de spotlights. Of een gewone foto met een bijzonder verhaal erachter. Dat kan een foto zijn uit het heden of verleden. Zolang het maar over de marine gaat!

Heb je zelf foto's, tips of ideeen? Mail ze naar ons!

Klik hier voor eerdere Marinefoto Maandagen.

Heb je zelf foto's, tips of ideeen? Mail ze naar ons! Als je foto's mailt verklaar je deze voorwaarden hebben gelezen en akkoord te zijn.Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Marinefoto Maandag overzicht

Gerelateerde artikelen
Brand op Sao Paulo
Nieuwe vliegkampschepen