Marineschepen.nl
 
   
 

Tijdelijk gratis verzending van Orka en In het diepste geheim


Door: Jaime Karremann
Bericht geplaatst: 17-12-2018 | Laatst aangepast: 17-12-2018


De boeken 'Orka' en 'In het diepste geheim' zijn nu zonder verzendkosten te bestellen via Marineschepen.shop. De verkoop van beide boeken loopt goed. Van 'In het diepste geheim' is begin december de vijfde druk geleverd en van 'Orka' de tweede druk. Daar blijft het niet bij, want de voorraad raakt snel op en een zesde, respectievelijk derde druk moet al besteld worden. Inclusief 'In deepest secrecy' zijn nu zo'n 10.000 boeken verkocht.

marineboeken
Vlnr: Orka (standaard editie), Orka (speciale editie met 17 illustraties), In deepest secrecy, In het diepste geheim.Niet alleen de gewone editie van Orka is veel verkocht, ook de gelimiteerde editie viel in de smaak. Begin november, zo'n drie weken na de start van de verkoop, waren alle honderd exemplaren verkocht. De gelimiteerde editie bestaat uit een doos met daar in een prent op A4-formaat van Olivier Heiligers, een blauwdruk van driecilinderonderzeeboten en de hardcover-variant van de speciale editie van Orka. Zowel het boek als de blauwdruk zijn gesigneerd. Deze editie wordt niet meer gemaakt.

Orka verscheen vorige maand en vertelt het verhaal van een Nederlandse onderzeeboot die in 1980 naar noordelijke wateren wordt gestuurd. De onderzeebootthriller kan gezien worden als het 'fictie-vervolg' op In het diepste geheim. Dat boek werd in juni 2017 gepubliceerd en beschrijft de geheime operaties van Nederlandse onderzeeboten gedurende de periode 1968 - 1991. Een paar dagen voor de lancering werd het onderwerp naar aanleiding van de boekpublicatie besproken in o.a. het NOS Achtuurjournaal.De boeken zijn te koop in de boekhandels (online en offline) en via Marineschepen.shop. De actie met gratis verzendkosten loopt tot en met 31 december 2018.

comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Privacy
Adverteren
Blijf op de hoogte via:
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright
Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Nieuwsoverzicht

Gerelateerde artikelen
Orka
In het diepste geheim