Marineschepen.nl
 
   
 

Marinefoto Maandag 31

Bookmark and Share
Laatst aangepast: 06-06-2011

Marinefoto maandag
Van boven naar beneden: M-fregat, L-fregat, drie Type 23 fregatten, L-fregat en M-fregat.

Europese marine in Zuid-Amerika
Deze PHOTEX lijkt te zijn gemaakt tijdens een gecombineerde Nederlands - Britse oefening op de Noordzee in de jaren '90. Niets is minder waar. Dit is de kern van de Chileense marine. Alleen het Type 22 fregat Almirante Williams ontbreekt.Deze zeven schepen zijn de afgelopen 5 jaar gekocht van de Britse en Nederlandse marine, die de schepen van de hand moesten doen in verband met bezuinigingen. Chili breidt -net als meer Zuid-Amerikaanse landen- de marine juist uit.

De voormalige Nederlandse schepen op de foto zijn van boven naar beneden: M-fregat Almirante Riveros (ex- Hr.Ms. Tjerk Hiddes), L-fregat Almirante Latorre (ex-Hr.Ms. Jacob van Heemskerck), L-fregat Capitán Prat (ex- Hr.Ms. Witte de With) en M-fregat Almirante Blanco Encalada (ex- Hr.Ms. Abraham van der Hulst).

Wat is Marinefoto Maandag?
Iedere maandag staat een briljante, super bijzondere, heel vreemde of zeldzame marinefoto in de spotlights. Of een gewone foto met een bijzonder verhaal erachter. Dat kan een foto zijn uit het heden of verleden. Zolang het maar over de marine gaat!

Klik hier voor eerdere Marinefoto Maandagen.

Heb je zelf foto's, tips of ideeen? Mail ze naar ons! Als je foto's mailt verklaar je deze voorwaarden hebben gelezen en akkoord te zijn.Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Marinefoto Maandag overzicht

Gerelateerde artikelen
L-fregatten
Type 22
Type 23
M-fregatten

Type 23 beschiet Irak