Marineschepen.nl
 
   
 

Blog 5 Roy van Hesteren: vrije zondag


Bericht geplaatst: 10-10-2014

Wat een luxe, een vrij weekend in een buitenlandse haven. Roy van Hesteren blogt over zijn vrije weekend in Kopenhagen en een lekkere zondag met cultuur en terrasjes.

Roy van Hesteren Zr.Ms. Evertsen
Roy van Hesteren aan boord van Zr.Ms. Evertsen. (Bron: ADBTD Van Hesteren)

Dag 7, zondag 5 oktober 2014
Terwijl sommigen aangetreden stonden op het helikopterdek voor de wacht, sliepen anderen wat meer uit om bij te komen van de indrukken die we tijdens de eerste week hebben opgedaan.
Na het ontbijt gingen de meeste Adelborsten de stad in, om zoveel mogelijk van Kopenhagen te zien of om gewoon lekker in de zon te zitten. Ik liep met een groep samen naar het gemeentehuis. Niet voor administratie, maar om te gaan genieten van een rondleiding die daar werd aangeboden. De rondleiding was gratis en men kon aan het einde fooi geven aan de gids als compensatie. Rond 14.30 uur was de rondleiding afgelopen.We zijn daarna nog even lekker op een terras gaan zitten, waar we ook andere Adelborsten en bemanningsleden van de Nederlandse schepen tegen kwamen. Omdat het al wat later begon te worden hebben we hier ook gelijk maar wat eten besteld. Na het eten zijn we terug naar het schip gegaan om nog wat voorbereidingen te treffen voor maandag.

Om 20.00 uur hadden we weer een bijeenkomst met onze begeleider die de nieuwste mededelingen had voor de komende dagen. Morgen kiezen we alweer het ruime sop!

comments powered by Disqus


Marineschepen.nl
Contact
Over deze site
Blijf op de hoogte via:

Twitter

Facebook

Instagram

Copyright

Alle rechten voorbehouden.

Sinds 13 augustus 2001Menu
Dossiers

Gerelateerde artikelen
Blog overzicht Northern Archer
Blog 1 Roy v. Hesteren
Blog 2 Roy v. Hesteren
Blog 3 Roy v. Hesteren
Blog 4 Roy v. Hesteren
Blog 5 Roy v. Hesteren
Blog 6 Roy v. Hesteren
Zr.Ms. Evertsen
Northern Archer